Voorzorgsmaatregelen en veiligheid

Bij sloopwerk kunnen vervelende bijeenkomstigheden voorkomen. Daarom doen wij er alles aan om zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken. Onze medewerkers zijn vca gecertificeerd waardoor onveilige situaties snel gezien worden en een veilige oplossing gevonden wordt.

Geluidsoverlast

Wij hakken en vergruizen bouwmaterialen wat het nodige geluid met zich meebrengt. Aangezien dit onontkoombaar is bij sloopwerk proberen wij de geluidsoverlast zo veel mogelijk te beperken. We hebben respect voor de buurt en de tijdstippen waar wij ons werk willen uitvoeren. Van tevoren verkennen wij de buurt en brengen wij de omgeving op de hoogte van de werkzaamheden. Force Demolition is betrokken en denkt actief met u mee.

Veilig en schoon

Veiligheid voor de omgeving en onze mensen staat voor Force Demolition voorop. Zo voldoen wij onder meer aan de strenge eisen voor stofafvoer. Met sproeiwater en de juiste afvoerafzuiging gaan we het veelvoorkomende stof tijdens het sloopwerk tegen.
Force Demolition probeert de werklocatie zo overzichtelijk en schoon mogelijk te houden. Dit zorgt voor een prettige en gestructureerde manier van werken voor beide partijen. Een schone werkplek werkt tevens een stuk veiliger.
Volgens de ARBO richtlijnen zorgen wij voor persoonlijke beschermingsmiddelen voor ons personeel op de werkplaats. Zo kunnen onze medewerkers veilig hun werk doen. Zo worden er instructies gegeven wanneer er met elektrische handgereedschappen gewerkt gaat worden.

Slopen, Grondwerk, Transport en meer....

Neem direct contact op met Force Demolition