Slopen

Duurzaam en toonaangevend

Force Demolition gaat de uitdaging aan om complexe en grote sloopopdrachten aan te pakken en tot het gewenste resultaat te brengen. Onze jarenlange ervaring, ons krachtige team van medewerkers, het gebruik van het juiste materieel en een nette afvoer van bouwmaterialen maken dat wij alle soorten sloopwerk aankunnen.

Materieel

Force Demolition maakt gebruik van een park aan moderne machines en diverse (hand)gereedschappen. Mocht er bepaald materieel niet beschikbaar zijn dan kunnen wij via betrouwbare partners de juiste benodigdheden huren of in bruikleen krijgen.
Alle vormen van sloopwerk kunnen met ons besproken worden. Voor elk soort sloopwerk zetten wij een gepaste methode met passend materieel in. Denk daarbij aan de inzet van diverse soorten machines en uiteenlopende handgereedschappen.

 

Transport

Wij ontzorgen u op het gebied van transport. Ons team demonteert alle materialen en scheidt de aanwezige componenten, voor hergebruik of voor een gemakkelijke afvoerstroom naar verwerkers.
Door middel van rolcontainers en interne transportmiddelen voeren wij de materialen naar buiten af zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Nadat wij de containers hebben volgeladen zorgen wij voor een correcte afvoer. Omdat wij zelf in het bezit zijn van een vrachtwagen kunnen we onze bruikbare bouwstoffen en machines snel en vakkundig verplaatsen.

Slopen, Grondwerk, Transport en meer....

Neem direct contact op met Force Demolition