Renovatiesloop

Renovatiesloop heeft als doel een object te slopen zodat het vervolgens klaargemaakt wordt voor een nieuw (bouw)project. Zo verwijderen wij vakkundig (deels) kantoorpanden, ziekenhuizen en andere gebouwen om getransformeerd te worden in bijvoorbeeld studentenwoningen.

Force Demolition werkt voor vastgoedbeheerders, pandeigenaren en gemeentelijke instellingen
Samen met zakelijke partijen gaan wij rond de tafel zitten en denken wij mee aan een goed doordacht sloopplan. Force Demolition houdt de communicatielijnen kort; onze prijzen zijn daardoor aantrekkelijk. Praktische oplossingen, ontzorgen en met plezier werken aan uw opdracht zijn belangrijke peilers van onze organisatie.
Pandeigenaren en vastgoedbeheerders opgelet! Direct contact met Force Demolition zorgt voor korte communicatielijnen en competitieve prijzen.

Pandeigenaren en vastgoedbeheerders opgelet! Direct contact met Force Demolition zorgt voor korte communicatielijnen en competitieve prijzen.

Force Demolition werkt ook voor particulieren
Wilt u uw woning verbouwen? Wij hebben ruime ervaring met het gestructureerd slopen van badkamers, wanden, keukens, vloeren, kozijnen en plafonds. Daarnaast maken wij sparingen, boren en zagen wij om leidingen te kunnen leggen of binnendeuren te verplaatsen. Force Demolition houdt rekening met de verwerking van stof, geluidsoverlast en de afvoer van bouwmaterialen.

Slopen, Grondwerk, Transport en meer....

Neem direct contact op met Force Demolition