Projecten

Elke opdracht is voor ons uniek. En voor elk project maken we een passend sloopplan. Hierbij een greep uit mooie opdrachten waar Force Demolition zich voor heeft ingezet:

Kassensloop in Frankrijk

Onze passie voor kassensloop brengt Force Demolition ook buiten de grenzen. Een agrarische ondernemer uit Frankrijk was op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat zijn kassen professioneel moest slopen. Met onze eigen vrachtwagen, materialen en mensen zijn we een week in Frankrijk geweest om de klus te klaren. Het resultaat? Een tevreden klant en een enthousiast team die het nuttige met het aangename kon combineren. Dezelfde soort opdracht gaan we binnenkort uitvoeren in Denemarken.

Kaaspakhuizen in Gouda

De oude kaaspakhuizen in Gouda worden binnengekort getransformeerd tot nieuwe loftwoningen. Aan ons de uitdaging deze historische gebouwen gedeeltelijk te slopen zodat renovatiewerk mogelijk is. Over korte tijd kunnen de nieuwe bewoners van de 52 woningen hun nieuwe huis betrekken. Wij zijn trots dat we aan dit project mochten meewerken.

Kantoorpanden in Rotterdam

Verschillende kantoorpanden zijn afgelopen periode door ons klaar gemaakt voor verbouwing. Compleet tot casco gesloopt om een nieuwe start voor de bouwer te creƫren. Onze daadkracht zit hem in het effectief werken en afvoeren van de bouwstoffen. Er wordt niets aan het toeval overgelaten.

Slopen, Grondwerk, Transport en meer....

Neem direct contact op met Force Demolition