Familiebedrijf sinds 1975

De vader van eigenaar Jan Olsthoorn startte in 1975 als sloper in het Westland zijn sloopbedrijf in de vorm van kassensloop. Het werk breidde zich snel uit waardoor het bedrijf een betrouwbare partner werd in sloopwerk. Jan is van kleins af aan meegegroeid in de passie van zijn vader en binnen de onderneming. In 2000 gingen vader en zoon verder als partners binnen hun bedrijf Mustang. Sinds maart 2015 heeft Jan het bedrijf overgenomen en werkt hij samen met een professioneel en enthousiast team onder de naam Force Demolition.

Slopen met kracht

Jan: ‘Force staat voor daadkracht. Demolition voor sloopwerk. Als team willen we met daadkracht, beleid en structuur het gewenste resultaat bereiken. De medewerkers zijn talentvolle vaklui die een belangrijk onderdeel vormen binnen het project. De mensen bij Force Demolition worden zorgvuldig geselecteerd; zij maken tenslotte het bedrijf. Een bedrijf met kracht’.

Werkgebied

Force Demolition opereert naast de regio’s Rotterdam, Leiden, Den Haag, Amsterdam en Gouda ook in de rest van Nederland en zelfs in het buitenland.